Bericht versturen
Thuis

Benergy Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van Benergytechnologie, Ltd is een gevorderde fabrikant van de het Fosfaat (LiFePO4) Batterij van het Lithiumijzer die wordt gewijd om hoge macht en energiedichtheid, lange levensduur en de ultra veilige lithiumcellen en pakken van de lithiumbatterij aan te bieden.

 

Onze fabriek wordt gevestigd in de provincie van Weifang Shangdong die in het Noorden van China.We heeft empolyed ingenieurs en professionele talenten is die onderzoekend en producerend lifepo4-batterijen meer dan 10 jaar. En in 2017, bouwen wij onze eigen pakproductielijn om batterijpakken samen te stellen gebruikend onze eigen cellen.

 

CHINA Benergy Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Na het verbeteren en het testen, nu zijn onze lithiumbatterijen in het perfecte ontwerpen, hoge energiedichtheid en met lange levensduur. Wij ontwikkelden ook de hoge prismatische cellen van het lossingstarief, zoals 7AH die 58C-uitbarsting kan dragen, wat wijd voor motorfiets en auto aanvang worden gebruikt.

Wat meer, wij is ontwikkelde een type van lage temperatuurcellen dat extrem lage temperatuur kan werken, kan het maximum onder -40°C. werken.

 

 

Nu kunnen onze lithiumcellen en batterijpakken wijd voor zonnemacht, wind-turbine systeem, reservesysteem, elektrische auto's, elektrische motorfiets, stroomhulpmiddelen, medische apparatuur en andere machtssystemen worden gebruikt. En zij verkopen goed in Europa, de V.S., Canada, Australië, Zuid-Korea, Argentinië enz. Wij kunnen customerize verschillende batterijpakken voor onze die klanten op het detailtoepassing van de klant worden gebaseerd.

 

Welkom om ons te contacteren om meer over onze fabriek en onze producten te kennen!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2012. April.

   

Co. van Benergytechnologie, Ltd werd opgericht. Produceer en voer hoofdzakelijk plastic shell prismatische lifepo4 cellen uit. Met inbegrip van 3.2V 20AH, 40AH, 50AH, 60AH, 100AH, 160AH, de enige cellen van 200AH. Aangezien de lithiumbatterij nog vrij nieuwe technologie is, verkopen wij hoofdzakelijk onze cellen om pakken van de lood de zure batterij te vervangen. En wat voor omzettingstoepassing.

 

2016.

 

Benergytechnologie is vermeld als de top 20 Chinese Bedrijven die de meeste lifepo4-batterijen aan Europa verkopen.

 

Benergybegin om aluminium tot shell prismatische lifepo4-cellen te maken.

 

 

2017. Januari.

De Technologieco. van Guangzhoubenergy, Ltd werd opgericht. Benergy begon om de pakken van de lithiumbatterij voor verschillende toepassingen te maken en te verkopen.

 

2018. Maart.

Het merk van „BENERGY“ was registed succussfully in de EU en HK na bijna 2 jaar het wachten.

 

 

2021.

 

BENERGY het team is levensonderhoud bij het gaan. Ons team groeit maar wij concentreren ons nog op de cellen van het goede kwaliteitslithium en de pakken van de lithiumbatterij.

 

Benergy, Betere Energie, Betere Kwaliteit!

 

 

Benergy Tech Co.,Ltd Benergy Tech Co.,Ltd Benergy Tech Co.,Ltd Benergy Tech Co.,Ltd Benergy Tech Co.,Ltd Benergy Tech Co.,Ltd Benergy Tech Co.,Ltd Benergy Tech Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Merken : BENERGY

Aantal werknemers : 80~100

Jaarlijkse omzet : 150 Million-200 Million

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Benergy Tech Co.,Ltd Certificaten CHINA Benergy Tech Co.,Ltd Certificaten CHINA Benergy Tech Co.,Ltd Certificaten CHINA Benergy Tech Co.,Ltd Certificaten